Over de Ambassador Club

Doe mee!
Word Ambassador in een paar stappen:

1. Log in als Zin in meer lid en keer terug naar de website.

Log in als Zin in meer lid

2. Ben jij al lid van Zin in meer?
Meld je dan direct aan als Ambassador.
Meld je aan als Ambassador

Jouw voordelen als een Ambassador:

 • Ontdek VIP informatie

  Jij bent een van de eersten die nieuwe P&G producten mag ontdekken. Met de informatie en producten die je ontvangt, kan jij ze introduceren aan jouw vrienden en familie.

 • Probeer en deel uit aan je vrienden

  Je gaat de nieuwste P&G producten uitproberen. Deel jouw productervaringen en staaltjes met jouw vrienden en alle geïnteresseerden.

 • Werk samen met merken

  Help jouw favoriete merken met jouw mening: deel met ons de productervaringen, indrukken en meningen van jou en je vrienden.

Als je Ambassador bent, profiteer je van vele voordelen: samen met andere Ambassadors ontdek jij als een van de eersten nieuwe P&G producten en heb je de kans om met jouw favoriete merken te werken - vrijblijvend en gratis.

Richtlijnen

Lid zijn van de Ambassador Club: richtlijnen.

1. De keuze is aan jou

 • Jij beslist met welke projecten je graag mee wil doen. We nodigen je uit voor projecten waarvan wij denken dat jij ze interessant vindt. Je kiest zelf voor welk project je je vervolgens aanmeld.

2. Wees eerlijk

 • Laat iedereen met wie je over het product praat weten dat je lid bent van de Ambassador Club van Zin in meer.
 • Vertel je vrienden en familie openhartig wat je van het product vindt.
 • Probeer de zaken niet mooier voor te stellen dan ze zijn. Als een van de nieuwe producten je niet bevalt, laat ons dan weten wat er volgens jou mis mee is - en hoe het beter kan.

3. Wees openhartig

 • Raad testproducten alleen aan als je denkt dat het product de moeite waard is.
 • Het is niet de bedoeling om nieuwe producten overdreven aan te prijzen, een ongedwongen eerlijk gesprek komt veel beter over.
 • Alle meningen tellen - zelfs als je het er niet mee eens bent.

4. Wees vriendelijk

 • Elke projectgroep bestaat uit een team van Ambassadors, met een gezamenlijk doel. Als projectdeelnemer heb je de kans om je mening te delen met de andere Ambassador Club leden op de projectblog. We stimuleren graag openhartige discussies, dus is het belangrijk om ook op de projectblog vriendelijk en open te zijn.

5. Wij staan voor je klaar

 • Samen maken we onze favoriete producten bekend. Hoe je dat doet is geheel aan jou, maar mocht je hulp nodig hebben om wat voor reden dan ook, dan staan we altijd voor je klaar.

Je kan ons bereiken via de helpdesk in je persoonlijke Ambassador Club dashboard, of stuur ons een mailtje via info@ambassador-zininmeer.be.

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelgestelde vragen over de Ambassador Club.

Wat is een Ambassador?

Als Ambassador kan je nieuwe en bestaande producten uitproberen wanneer je geselecteerd wordt voor een project. Je kan gratis staaltjes en kortingsbonnen ontvangen, indien je mee mag doen aan een project. Deze kan je delen met vrienden en familie om zo het product bekend te maken. Je kan je mening delen met de productontwikkelaars, om jouw favoriete producten nog beter te maken.

Wat krijg ik als Ambassador?

Iedereen van Zin in meer die lid wordt van de Ambassador Club krijgt de kans om als eerste nieuwe producten te proberen en uit te delen. We zullen je de nieuwe producten toesturen, zodat je ze thuis kan uitproberen, soms nog voor ze in de winkel liggen. Merken en fabrikanten krijgen eerlijke antwoorden van mensen zoals jij op de vraag hoe goed hun nieuwe producten werkelijk zijn.

Als ik Ambassador word, betekent dit dat ik mij ergens toe verplicht?

Helemaal niet; je kan zelf kiezen aan welke projecten je deelneemt, en met hoeveel (of hoe weinig) projecten je meedoet.

Hoeveel tijd kost het om Ambassador te zijn?

Je hoeft echt niet al te veel tijd aan je nieuwe rol te besteden. Het gaat alleen om het uitproberen van nieuwe producten, ze delen met vrienden en familie, bevindingen uitwisselen, en ons vertellen wat iedereen ervan denkt. Als het een product is dat je erg bevalt, wil je het vast graag aan iedereen gaan vertellen. Ambassador zijn is geen baan - het is gewoon ontzettend leuk!

Kan ik geld verdienen als Ambassador?

Neen, Ambassadors worden niet betaald, maar je zal er ongetwijfeld van genieten!

Wat zijn Ambassador Sterren?

Telkens als je deelneemt aan een onderzoek, of een gespreksverslag indient, ontvang je Ambassador Sterren. De Sterren tonen aan hoe actief en ervaren je bent als Ambassador.

Gebruiksvoorwaarden

Naast het standaard Zin in meer lidmaatschap bieden Zin in meer en Procter & Gamble leden de gelegenheid om als Ambassadors aan Ambassador projecten deel te nemen. Dit houdt in dat zij bepaalde al dan niet nieuwe producten kunnen testen en evalueren. Er kan eveneens gebruik worden gemaakt van bijkomende diensten die op de website worden aangeboden (bijv. deelnemen aan discussies op de blog van de Ambassador Club).

Een upgrade van een Zin in meer lidmaatschap naar een Ambassador lidmaatschap betekent niet dat de Ambassador Club leden verplicht aan de Ambassador projecten moeten deelnemen. Er wordt tevens geen enkele bijdrage van de Ambassadors gevraagd om hun status van Zin in meer-lid naar Ambassador Club lid te upgraden of aan Ambassador projecten deel te nemen.

Deze gebruiksvoorwaarden regelen uw gedrag met betrekking tot de Ambassadors Club. Mocht een conflict optreden tussen het privacybeleid van Zin in meer en deze gebruiksvoorwaarden, dan hebben deze gebruiksvoorwaarden voorrang.

Toepassingsgebied

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle Zin in meer leden die hun Zin in meer lidmaatschap hebben opgewaardeerd naar een Ambassador Club lidmaatschap.

Registratie

De gebruikers dienen als Zin in meer leden geregistreerd te zijn, opdat ze hun lidmaatschap naar een Ambassador Club lidmaatschap kunnen upgraden en de mogelijkheid hebben om als Ambassadors aan projecten deel te nemen en om (nieuwe) producten te testen en te evalueren.

Met het upgraden van hun Zin in meer lidmaatschap naar een Ambassador Club lidmaatschap zijn alle Zin in meer leden verplicht de gevraagde gegevens correct en accuraat invullen. Nadat een Ambassador Club account is aangemaakt, zal het nieuwe Ambassador Club lid een e-mail ontvangen om het e-mailadres te controleren.

Gegevensbescherming/persoonlijke gegevens

De privacy regelgeving van Zin in meer is van toepassing op het gebruik van de persoonlijke gegevens, die tijdens het aanmaken van een Ambassador Club account en tijdens andere activiteiten gedurende een Ambassador project worden verstrekt. U kunt deze vinden op: http://www.pg.com/privacy/dutch/privacy_notice.html.

Termijn, beëindiging

Het upgraden van het Zin in meer lidmaatschap naar een Ambassador Club lidmaatschap verplicht de gebruikers niet aan de Ambassador projecten deel te nemen. De gebruikers kunnen op elk ogenblik hun Ambassador account beëindigen door deze te annuleren of te verwijderen.

Gebruiksvoorschriften, deelname aan projecten

Tijdens het gebruik van het Ambassadors programma en de communicatie met andere leden/Ambassadors dienen alle Ambassadors te voldoen aan de toepasselijke wetten en andere leden/Ambassadors beleefd en respectvol te behandelen.

Tijdens de uitvoering van Ambassador projecten zullen producten van specifieke adverteerders voor testdoeleinden aan een selecte groep van leden/Ambassadors worden geleverd. Van de leden/Ambassadors wordt verwacht dat ze de producten testen, evalueren en aan andere mensen aanbevelen. Indien producten van adverteerders aan anderen worden aanbevolen, zijn de leden/Ambassadors verplicht om te vermelden dat ze deelnemen aan een Ambassador Club marketingproject. Leden/Ambassadors mogen enkel hun eigen opinie over de producten geven.

Verdere details worden uiteengezet in onze specifieke projectvoorwaarden, die in geval van twijfel de voorrang zullen hebben op deze gebruiksvoorwaarden.

De Ambassador Club leden hebben geen wettelijk recht om aan specifieke projecten mee te werken. De deelnemers aan een project worden geselecteerd op basis van de ledendetails en volgens hun interesses. De uiteindelijke keuze ligt bij Zin in meer. Van de leden wordt in het algemeen verwacht dat ze de wettelijke leeftijd hebben om aan projecten deel te nemen.

Zin in meer behoudt zich het recht voor leden/Ambassadors uit een project uit te sluiten in het geval dat een inbreuk op deze gebruiksvoorwaarden of op de specifieke deelnamevoorwaarden aan een project werd gepleegd. Goederen of artikelen die de leden/Ambassadors hebben ontvangen als onderdeel van een project dat door Zin in meer of de adverteerder werd georganiseerd, zijn productstalen die niet mogen worden verkocht. De verkoop van deze producten, in het bijzonder op platforms zoals eBay, is verboden. Gelieve te noteren dat de niet toegelaten herverkoop van producten een inbreuk op de handelsmerkrechten van de adverteerder kan zijn, vermits de adverteerder de testproducten niet voor herverkoop op de markt gebracht heeft.

Zin in meer Ambassador Sterren

Indien leden aan enquêtes deelnemen, gespreksverslagen toezenden, etc. kan Zin in meer beoordelingspunten toekennen, de zogenaamde “Ambassador Sterren". Deze Sterren laten zien hoe actief iemand als Ambassador is. Zin in meer Ambassador Sterren hebben geen intrinsieke waarde, zijn strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. Het aantal Zin in meer Ambassador Sterren dat wordt toegekend om deel te nemen aan een project zal op individuele basis door Zin in meer worden bepaald. Zin in meer behoudt zich het recht voor om op elk ogenblik het Ambassador Sterprogramma te wijzingen, uit te breiden of in te korten.

Wijzigingen van deze gebruiksvoorwaarden

Zin in meer behoudt zich het recht voor wijzigingen aan deze gebruiksvoorwaarden aan te brengen. De leden zullen van deze wijzigingen worden verwittigd, hetzij bij het inloggen op het Zin in meer platform of via e-mail. Mochten de leden niet akkoord met de wijzigingen gaan, dan dienen ze hun lidmaatschap stop te zetten. In het andere geval zullen de wijzigingen effectief worden vanaf een tijdstip dat door Zin in meer wordt gespecificeerd.

Copyright

De inhoud van de website van de Ambassador Club en andere documenten en materialen die Zin in meer aan de leden/Ambassadors geeft, worden in het algemeen beschermd door copyright en mogen enkel worden gebruikt in overeenstemming met de richtlijnen en de voorwaarden van Zin in meer. Elke andere reproductie, verdeling, weergave of publieke ontsluiting is verboden zonder de goedkeuring van de copyrighthouder.

In de gevallen waarin Zin in meer aanbiedt om software te downloaden, omvat dit enkel het recht om dergelijke software op één computer te gebruiken waarvoor hij bedoeld is.

Zin in meer Ambassadors die bijdragen op Zin in meer blogs publiceren, staan Zin in meer een niet-exclusief gebruiksrecht op hun blogposts, commentaren, foto’s en video’s toe dat onbeperkt in de tijd en ruimte is.

Door inhoud voor te leggen aan Zin in meer Ambassadors, vertegenwoordigt en waarborgt u dat:

 • U hiertoe de enige auteur en eigenaar van de intellectuele eigendomsrechten bent. Alle door u voorgelegde inhoud is accuraat. U bent minstens 18 jaar oud. Het gebruik van de inhoud die u voorlegt is geen inbreuk op deze gebruiksvoorwaarden.
 • U gaat eveneens akkoord en u waarborgt dat u geen enkele inhoud zal voorleggen waarvan u weet dat ze vals, inaccuraat of misleidend is; die een inbreuk is op het copyright of enig ander recht van derde partijen; die een inbreuk is op de wettelijke voorzieningen of officiële instructies; waarvoor u een compensatie of enige consideratie van een derde partij gekregen hebt; die informatie die verwijst naar andere websites, adressen, e-mailadressen, contactinformatie of telefoonnummers bevat; die computervirussen, wormen of andere mogelijk schadelijke computerprogramma’s of –bestanden bevat. U gaat ermee akkoord Zin in meer en Procter & Gamble (en zijn officials, leidinggevenden, directeurs, vertegenwoordigers, filialen, joint ventures, werknemers en derde partij dienstverleners) te vergoeden en te vrijwaren tegen alle claims, vragen en schade – met inbegrip van alle wettelijke en rechtbankkosten – die voortvloeien uit het verbreken van uw hierboven uiteengezette representaties en waarborgen.
 • Voor elke inhoud die u voorlegt, geeft u Zin in meer, zonder compensatie, een niet-exclusief in de tijd en ruimte onbeperkt gebruiksrecht en geeft u Zin in meer de toelating de inhoud te verdelen en eveneens te reproduceren en het publiek beschikbaar te maken.
 • Zin in meer en het respectievelijke merk behouden zich het recht voor elke inhoud op de website van Zin in meer waarvan Zin in meer vindt dat ze inhoudsrichtlijnen of enige andere bepaling van deze gebruiksvoorwaarden schendt naar eigen goeddunken te wijzigen, in te korten of te verwijderen.
 • Zin in meer behoudt zich het recht voor om welke reden ook, elk oordeel te verwijderen of de publicatie ervan te weigeren. U bent verantwoordelijk voor de inhoud van uw bijdragen binnen het toepassingsgebied van uw relatie met Zin in meer.

Beschikbaarheid van de website en Ambassador Club diensten

Zin in meer behoudt zich het recht voor zijn website en zijn diensten niet verder door te zetten en op elk ogenblik de relatie te beëindigen. De website en andere diensten kunnen ook tijdelijk niet beschikbaar zijn omwille van technische problemen. Leden/Ambassadors hebben niet het recht te eisen dat de website van de Ambassador Club diensten te allen tijde beschikbaar is.

Beheer Cookies