Antikal Fresh
Resultaten

1.500 Ambassadors hebben Antikal Fresh uitgeprobeerd.

98%

1.500 Ambassadors van Zin in meer hebben gedurende 4 weken Antikal Fresh getest. Ze hebben al hun ervaringen en foto's met ons gedeeld. Hier vind je de belangrijkste resultaten op een rij.


1.500 Ambassadors hebben van 20 juni 2016 tot 9 september 2016 Antikal Fresh uitgeprobeerd tijdens het schoonmaken van hun badkamer en keuken.

De Ambassadors waren het eens dat Antikal Fresh een effectieve oplossing is om kalkaanslag te verwijderen: Antikal Fresh Spray vond men handig om moeilijk bereikbare plekken te reinigen en de Antikal Fresh Gel werd dankzij zijn de dikkere textuur geprezen voor de grondige ontkalking van oppervlakken.

De mening van de Ambassadors na het project:

Algemene indruk Antikal Fresh
Indruk van Antikal Fresh Spray
Indruk van Antikal Fresh Gel

Informatie over Antikal Fresh:

Antikal Fresh verwijdert en beschermt tegen kalkaanslag in badkamer en keuken, bovendien geeft het glans en laat het dankzij Ambi Pur een frisse geur achter.

Antikal Fresh
  • Met de kracht van Antikal en de frisse geur van Ambi Pur
  • Verwijdert kalkaanslag moeiteloos op een milde manier
  • Beschermt tegen de vorming van nieuwe kalkaanslag
  • Zorgt voor een stralende glans

Winkeladviesprijs:

  • Antikal Fresh spray (500 ml): € 2,99*
  • Antikal Fresh gel (500 ml): €2,99*

Verkrijgbaar bij de meeste supermarkten, drogisterijen en Blokker.

*Adviesprijs. De uiteindelijke prijs wordt door de verkoper bepaald.

De mening van Ambassadors...

Ik heb de uitgebreide vriendenkring laten meegenieten van het product. Vooral de waterhardheidstests vallen extra in de smaak omdat de meesten geen idee hebben van de waterhardheid in hun woning. Ze zijn daarna ijverig aan de slag gegaan met de spray en ieders badkamer blinkt ondertussen.

Ambassador Ambassadrice Terry

De mening van Ambassadors...
Ambassador kim254

Ik heb het pakket ontvangen en deel dit met mijn dochter.

Ambassador Ambassador kim254

De mening van Ambassadors...

Samen met mijn moeder haar badkamer onder handen genomen. Zij met de spray en ik met de gel. Antikal klaart de klus in een paar minuten, de tegeltjes blinken duidelijk meer dan voordien. Vroeger gebruikte mijn moeder soms azijn maar dan kreeg ze vlekken op de chrome. Met deze Antikal hebben we dat niet voorgehad.

Ambassador Ambassadeur madelief

De mening van Ambassadors...
Ambassador eldpaepe

Laten we beginnen!

Ambassador Ambassador eldpaepe

De mening van Ambassadors...

Met veel plezier Antikal Fresh uitgetest en daarbij vrienden, familie en collega's laten meetesten en uitproberen. Ik vond het een leerrijk en interessant project, onbekend maakt onbemind, want ik kende Antikal niet. Nu ik de Antikal producten leren kennen en uitgeprobeert heb, weet ik dat de Antikal producten ook hun werk doen dat ze beloven. Merci dat we mochten meetesten!

Ambassador Ambassador Clasp