Dash
Dash

Dash 50 jaar fotowedstrijd

Dash

Deelnamevoorwaarden

Hier vind je een verkorte versie van de deelnamevoorwaarden.

Lees hier de volledige versie.

1) Voor een geldige deelname dient de Ambassador:

  • Twee foto’s te uploaden “vroeger en nu”: een portret met daarop één of meer personen en daarnaast een huidige ‘remake’ van deze foto. Procter & Gamble DCE wil voor deze actie enkel foto’s van personen. Indien er alleen voorwerpen, merken of dieren op de foto’s te zien zijn dan voldoen deze foto’s niet aan de voorwaarden en maakt de persoon die de foto uploadt geen kans om te winnen.
  • Het verhaal achter de foto te delen: bij het uploaden van de foto's in hun Ambassador Dashboard, dienen de Ambassadors in het open tekstveld het verhaal van de foto te delen. Bijvoorbeeld: wie of wat is er te zien op de foto's en hoe is de foto tot stand gekomen?

2) De eerste 500 correcte inzendingen krijgen een Dash 3in1 PODS (19 doseringen). Uit deze 500 inzendingen worden 25 winnaars geselecteerd door een onafhankelijke jury en winnen zij een pakket voor 1 jaar lang Dash gebruik. Deze 25 winnaars worden uitgenodigd voor deelname naar de hoofdprijs. Uit deze 25 winnaars wordt de Ambassador met de meeste stemmen verkozen tot winnaar van de hoofdprijs: een professionele fotoshoot gekoppeld aan een publicatie in het Zin in meer magazine.

3) U behoudt alle eigendomsrechten over uw geüploade foto’s en verhaal door deel te nemen aan de actie. Door deze te uploaden wijst u de intellectuele eigendomsrechten van uw materiaal niet toe aan Procter & Gamble. Door uw content in te dienen, geeft u Procter & Gamble echter wel een wereldwijde, niet-exclusieve, royaltyvrije, eeuwigdurende, overdraagbare toestemming om de content te gebruiken, reproduceren, verdelen, vertalen en vertonen in alle media, voor zover dit van tijd tot tijd vereist is voor het doel van de actie.

U begrijpt dat wat u upload, toegankelijk is voor alle bezoekers van www.zininmeer.be en http://ambassadors.zininmeer.be waar het wordt geüpload. De door u gegeven toestemming blijft geldig tot het moment dat het materiaal van www.zininmeer.be en http://ambassadors.zininmeer.be verwijderd wordt.

U begrijpt dat ingestuurde materialen zonder tijdsbeperking gebruikt kunnen worden voor drukwerk en digitale materialen welke gelinkt zijn aan Dash 50 jaar en/of Zin in meer promotie.

Beheer Cookies