Dash
Dash

Dash 50 jaar fotowedstrijd

Dash
Projectinformatie

Dash bestaat 50 jaar: reden voor een feestje!

 • Dash is 50 jaar! Om dit gouden jubileum te vieren, organiseren Dash en de Ambassador Club een fotowedstrijd waarbij we onze familie in de kijker willen plaatsen. De komende zes weken…

  Dash is 50 jaar! Om dit gouden jubileum te vieren, organiseren Dash en de Ambassador Club een fotowedstrijd waarbij we onze familie in de kijker willen plaatsen. De komende zes weken…

 • …pakken we daarom de fotoalbums uit de kast. We steken oude familiefoto’s in een nieuw jasje door deze zo goed mogelijk na te doen, met dezelfde attributen en kleding. We delen bovendien het verhaal achter de foto. Alle Zin in meer Ambassadors kunnen hun

  …pakken we daarom de fotoalbums uit de kast. We steken oude familiefoto’s in een nieuw jasje door deze zo goed mogelijk na te doen, met dezelfde attributen en kleding. We delen bovendien het verhaal achter de foto. Alle Zin in meer Ambassadors kunnen hun

 • …een doos Dash 3in1 PODS of een pakket voor een jaar lang gratis Dash*. Daarnaast blikken we samen met Dash terug op 50 jaar geschiedenis, door tips en weetjes van vroeger en nu over wassen te bespreken op de projectblog.

  …een doos Dash 3in1 PODS of een pakket voor een jaar lang gratis Dash*. Daarnaast blikken we samen met Dash terug op 50 jaar geschiedenis, door tips en weetjes van vroeger en nu over wassen te bespreken op de projectblog.

Dash wast dit jaar al 50 jaar witter dan wit en deze verjaardag willen we met je vieren!


Ons Ambassador project met Dash

In dit project met Dash gaan we de komende zes weken…

 • …ontdekken hoe Dash de afgelopen 50 jaar is ontwikkeld en advies over wassen delen op de projectblog. Hoe wasten we vroeger onze kleding? Welke wastips kreeg jij vroeger van thuis uit mee en gebruik je nog steeds?
 • ...onze families in de kijker plaatsen, door oude familiefoto’s nog een keer over te doen.
 • ...onze ‘vroeger en nu’ familiefoto’s samen met de achterliggende verhalen delen via ons Ambassador Club dashboard. De mooiste foto’s en verhalen die beantwoorden aan de voorwaarden, verdienen een plek op de website van Zin in meer. Alle Ambassadors wiens foto’s gepubliceerd worden, ontvangen een gratis doos Dash 3in1 PODS (19 doseringen).
 • ...stemmen op onze favoriete foto. Na zes weken worden er 25 winnaars uitgekozen door een onafhankelijke jury. Deze winnaars ontvangen een pakket voor een jaar* lang gratis Dash. Uit deze 25 winnaars wordt begin november 2015 de Ambassador met de meeste stemmen verkozen tot winnaar van de hoofdprijs: een professionele fotoshoot gekoppeld aan een publicatie in het Zin in meer magazine. Je brengt je stem uit door op de “vind ik leuk” knop van de foto te klikken. Vraag daarom je familie, vrienden en kennissen om te stemmen op jouw foto, om zoveel mogelijk likes te verzamelen!

Lees vóór je aanmelding eerst de deelnamevoorwaarden goed door.

Foto’s die geüpload worden en voldoen aan de voorwaarden worden gepubliceerd op www.zininmeer/tag/dash-50-jaar. Houd deze website in de gaten om alle mooie foto’s met bijbehorende verhalen te bekijken. Is jouw foto gepubliceerd? Dan word je per mail geïnformeerd. Vergeet dan ook niet al op je foto te stemmen.

Doe je mee?

Ben je al Ambassador en vind je het leuk om deze 50e verjaardag van Dash mee te vieren? Schrijf je dan nu in voor dit project!

Dit project is afgelopen

Nog geen Ambassador?

Kan je niet wachten om met jouw oude familiefoto’s aan de slag te gaan en wil je graag deelnemen aan dit Ambassador project? Meld je dan nu aan als Ambassador en schrijf je vervolgens in voor dit project met Dash!

Let op: je moet zowel lid zijn van Zin in meer als van de Ambassador Club om je te kunnen inschrijven voor onze projecten.

*1 pakket voor een jaar lang Dash bestaat uit:

 • 1 pak Dash poeder Stralend wit (17 doseringen)
 • 2 flessen Dash Vloeibaar Stralend Wit (2x 30 doseringen)
 • 1 fles Dash Vloeibaar Aprilfris (28 doseringen)
 • 1 fles Dash Vloeibaar Lavendel (28 doseringen)
 • 1 pak PODS Stralend wit (36 doseringen)
 • 1 pak PODS Lavendel (36 doseringen)
 • 1 pak PODS Ochtendfris (36 doseringen)
 • 1 pak PODS Lenteboeket (36 doseringen)

**Er wordt niet meer uitgegeven indien een persoon meer zou consumeren.

Beheer Cookies