Blog Braun Silk-épil 7 Wet & Dry
14.06.2013 - 11:06

Silk-épil 7: de highlights van ons project.

highlightsmeer-jpg

We hebben 6 geweldige weken achter de rug waarin we de Silk-épil 7 hebben getest en het resultaat hebben vergeleken met onze oude ontharingsmethode.


Samen hebben we veel beleefd! Vandaag kijken we terug op de mooiste momenten uit ons project.

Vandaag is de allerlaatste dag van ons gezamenlijke project. Een mooi moment voor een uitgebreide samenvatting. Lees je mee?

Samen met de andere Ambassadors hebben we…

… startpakketten uitgepakt
Aan het begin van ons project hebben we een Ambassador startpakket gekregen met daarin de Silk-épil 7 Wet & Dry epilator, leuke inside informatie en veel folders om weg te geven. Met het marktonderzoeksboekje konden we naar de mening peilen van familie en vriendinnen. Alleen, of samen met anderen, hebben we onze pakketten snel uitgepakt en bekeken.

… online reviews geschreven
Om de Braun Silk-épil 7 bekend te maken, hebben we op verschillende plekken online reviews geschreven en die met elkaar gedeeld. Zo hebben we ook onze ervaringen gedeeld met andere meisjes die geïnteresseerd zijn in epileren. De meest actieve Ambassador wordt beloond met een paar schoenen van Jimmy Choo!

… een shoppingmiddag georganiseerd met vriendinnen
Floor vond het super om te zien hoe we speciale activiteiten georganiseerd hebben om de Silk-épil 7 bekend te maken. Zo hebben sommigen van ons een speciale shoppingmiddag georganiseerd, waarbij we op zoek gingen naar mooie zomerkleding om onze gladde benen in te kunnen showen.

… ons linker- en rechterbeen met elkaar vergeleken en de blinddoektest uitgevoerd
Aan het begin van ons project konden we onze vriendinnen en onze echtgenoten het verschil tussen onze beide benen al laten voelen door middel van de blinddoektest. Halverwege ons project was het opnieuw tijd voor een tussenstand. Nadat we 5 weken de Silk-épil 7 op ons ene been hadden getest en op ons andere been onze oude vertrouwde ontharingsmethode hadden gebruikt, konden nu we nu goed de resultaten op lange termijn zien.

…foto’s gemaakt
Op de vele foto’s die we samen gemaakt hebben en die in de fotogalerij staan, kunnen we onder andere zien hoe de startpakketten werden opengemaakt en hoe we samen met vriendinnen en familie de Braun Silk-épil 7 hebben uitgeprobeerd en bekendgemaakt.

Samen met het Braun team willen we jullie hartelijk bedanken…
…voor jullie reacties op de projectblog, jullie online reviews, de vele mooie foto’s, de gespreksverslagen, de ingediende marktonderzoeken en jullie grote inzet en betrokkenheid tijdens ons project.

We vonden het ontzettend leuk om samen met jullie dit Ambassador Club project te doen en we verheugen ons op nog veel meer mooie projecten met jullie!

13.06.2013 - 11:27

We zetten de eindsprint in met Braun!

Braun_Eindsprint-jpg

Het Braun Silk-épil 7 project is bijna afgelopen. Aanstaande vrijdag zit het erop! Via deze blogpost laten we weten hoe we samen de eindstreep gaan halen.


Vanaf vrijdag kunnen we het eindonderzoek gaan invullen. Je kunt het onderzoek dan vinden in je Ambassador Club dashboard. Het onderzoek zal twee weken lang online staan, dus we hebben tot en met 28 juni de tijd om het in te vullen.

Dit is een erg belangrijk onderzoek waarin al onze ervaringen van de afgelopen zes weken worden verzameld. Voordat het zover is hebben we nu nog tijd om het volgende te doen:

Online reviews schrijven
Je hebt waarschijnlijk al online reviews geplaatst op vergelijkingssites of e-shops (krefel, vandenborre, kieskeurig, vergelijk) of op beauty sites en fora (flair, libelle, femistyle of famidoo). Heb je er ook aan gedacht om jouw mening te geven op Getest en Beoordeeld op de site Zin in meer? Deel hier de links naar jouw online reviews en lees ook wat de andere Ambassadors online hebben geschreven.

Marktonderzoeksformulieren invullen
Heb je nog marktonderzoeksformulieren die je door je vriendinnen of familie kan laten invullen? Vraag ze dan nog snel naar hun mening en klik hier om direct aan de slag te gaan om de formulieren aan ons door te geven. Je volle marktonderzoeksboekje hoef je niet naar ons op te sturen; je mag deze gewoon houden of weggooien – nadat je de antwoorden uit het boekje online hebt ingevuld natuurlijk.

Gespreksverslagen doorgeven
Ook gespreksverslagen kunnen jullie nog insturen. Dus trek nog snel die ene buurvrouw en vriendin aan de mouw om te vragen wat zij van de Silk-épil 7 van Braun vinden en geef het hier aan ons door!

@Iedereen: zet jij ook de eindsprint in?

10.06.2013 - 12:33

Word marktonderzoeker voor Braun.

MAFO_DEF-jpg

In ons Ambassador project telt niet alleen onze eigen mening, maar willen we ook zoveel mogelijk feedback verzamelen van onze vriendinnen en familie.


De marktonderzoeksformulieren uit ons startpakket kunnen ons daarbij helpen. Veel Ambassadors hebben de marktonderzoeken al gebruikt om familie, vriendinnen en collega's te vragen naar hun mening over de Braun Silk-épil 7.

De zus en moeder van Ambassador Annetigone hebben de Silk-épil 7 uitgeprobeerd en ze heeft hen meteen een marktonderzoeksformulier laten invullen:

Mijn zus heeft de epilator mee naar huis genomen en zal deze week feedback geven!! Beiden vulden ze alvast een marktonderzoeksformulier in, zowel mijn zus als mijn mama. Mijn zus was ook onder de indruk van het resultaat op mijn mama haar rechterbeen, meteen vanaf de eerste test zag je dag en nacht verschil, echt straffe kost!!

En zo werkt het:

  • Vertel je vriendinnen, familie en collega's over de ervaring die je hebt opgedaan met de Silk-épil 7.
  • Laat hen vervolgens de marktonderzoeksformulieren invullen.
  • Ga naar je Ambassador dashboard en log in.
  • Klik op "Dien een marktonderzoeksformulier in".
  • Neem nu de antwoorden over van de ingevulde marktonderzoeken.

@Iedereen: wat vinden je vriendinnen en collega's van de marktonderzoek? Vinden ze het leuk om deze in te vullen en je op die manier te helpen met het project?

07.06.2013 - 11:05

Linkerbeen vs rechterbeen: de tussenstand.

Braun Epileren Scheren

We zijn alweer in week vijf van ons project met de Silk-épil 7. Daarom is het tijd om de tussenstand op te maken!


Nu we een aantal weken de Silk-épil 7 op ons ene been hebben getest en op ons andere been onze oude vertrouwde ontharingsmethode hebben gebruikt, kunnen we gaan beoordelen! Het is nu niet meer een eerste indruk, maar het zijn langere termijn resultaten. Wat zijn jouw bevindingen als je de volgende aspecten vergelijkt:

  • De teruggroei van de haartjes: is die langzamer?
  • De hoeveelheid haren: groeien er minder terug?
  • De zachtheid van je benen: vind je dat je geëpileerde been zachter aanvoelt?
  • Ingegroeide haren: heb je hier (nog) last van?
  • Comfort: vind je epileren makkelijker en comfortabeler na deze 5 weken?

Ben je tevreden met de resultaten op de langere termijn? Deel je indrukken op beautywebsites en -fora. Hier zijn enkele suggesties: flair.be, libelle.be, femistyle.be of famidoo.be etc. Jouw mening telt en kan het verschil maken!

@Iedereen: na bijna vijf weken testen, wat vind je van de resultaten? Op welke beautysites of -fora ga jij je mening delen?

04.06.2013 - 09:05

Epileren is voor iedereen!

Epileren vriendinnen

Ben je het scheren beu, ben je bang voor waxen of teleurgesteld door de ontharingscrème... hebben jouw vriendinnen al aan epileren gedacht?


Voordat ons project met de Braun Silk-épil 7 begon gebruikte je misschien geen epilator. Hoe zit het met je vriendinnen?

Quick poll
Met het project met de Braun Silk-épil 7 heb je een ontharingsmethode ontdekt waar je anders misschien nooit aan had gedacht. En je vriendinnen, wat gebruiken zij?

Gebruik Epilator vriendinnen

Wat zijn volgens jou de redenen waarom zij geen epilator gebruiken? Dat zijn misschien wel dezelfde redenen die jij had voor ons project begon. Stel hen de vraag en laat ons de resultaten weten via een gespreksbericht. We zijn heel benieuwd!

Getest en beoordeeld
Jouw vriendinnen zijn misschien net als jij lid van het Zin in meer platform. Lezen zij ook graag de rubriek "Getest en beoordeeld"? Deze rubriek is de ideale plek om een online review van de Braun Silk-épil 7 te posten om zo de internetgebruikers te helpen om hun mening te vormen. Aan de slag!

@Iedereen: heb jij al een aantal vriendinnen overtuigd om met de Silk-épil 7 te gaan epileren? Wat waren jouw argumenten hiervoor?