Blog Oral-B
Resultaten

Oral-B PRO – Meningen en ervaringen van 400 Ambassadors.

98% van de Ambassadors zou de elektrische tandenborstel van Oral-B aanbevelen bij anderen.

400 Ambassadors van Zin in meer hebben gedurende 8 weken de elektrische tandenborstel van Oral-B PRO getest. Ze hebben al hun poetservaringen en foto's met ons gedeeld. Hier vind je de belangrijkste resultaten op een rij.


De mening van de Ambassadors na het project:

De elektrische tandenborstel van Oral-B verwijdert meer tandplak dan een manuele tandenborstel; voor een tandartsschoon gevoel.

Van 26 augustus tot 31 oktober 2014, hebben 400 Ambassadors de elektrische tandenborstel van Oral-B getest in een project van Zin in meer.

Oral-B 700

Informatie over het product

  • Oral-B PRO 700, adviesprijs: €59,99
  • Oral-B PRO 2000, adviesprijs: €94,99
  • Oral-B PRO 5000, adviesprijs: €199,99
  • Oral-B PRO 7000, adviesprijs: €249,99

Aanvullende informatie over het product:

Oral-B

Ambassador Club

Grondige reiniging

Vol enthousiasme de tandenborstel getest en mijn verwachtingen werden helemaal ingelost! Zeer handig, efficiënt toestel dat zeer grondig het gebit reinigt.

Ambassador Vswinnen
Ambassador Club
Roelanli

Ik had de borstel meegenomen naar bbq/wijndegustatie met vrienden. De borstel is getest geweest door een paar personen [...]. Er werd gereageerd met: heel fris en hygiënisch gevoel; stukken beter dan wat ik thuis heb.

Ambassador roelani

Wittere tanden

Na de eerste elektrische poetsbeurt met Oral B PRO 700 heb ik mijn oude tandenborstel in de vuilnisbak gegooid. Wat een verschil! Na enkele dagen heb ik merkbaar wittere tanden. Tandplak kan deze borstel duidelijk goed verwijderen!

Ambassador evelynec

Schone en gladde tanden

Wat ik ook heel handig vind is de poetsdruksensor, die heeft de eerste keer bij mij nogal rood opgelicht. Daardoor weet ik nu dat ik niet zoveel druk mag zetten bij het tanden poetsen. En het is ook helemaal niet nodig; zelfs na 1 keer voelden mijn tanden al veel schoner en gladder aan.

Ambassador vanny
Ambassador Oral-B

Ik vertelde over mijn ervaring met de Oral-B 5000 elektrische tandenborstel maar ook over de tandpasta! Ik liet hen ook mijn tanden zien en ze waren echt wel verwonderd!

Ambassador frieda