Blog  Pantene
14.06.2013 - 09:46

Pantene: de highlights van ons Ambassador project.

pantene_highlights-jpg

Samen met 1.000 Ambassadors hebben we de afgelopen 8 weken het vierstappenplan van Pantene getest en bekendgemaakt.


Het waren 8 fantastische weken waarin we onze haren heerlijk verwend hebben en verzorgd met de Pantene shampoo, conditioner, masker en soufflé. Samen hebben we veel beleefd!

Vandaag kijken we terug op de mooiste momenten uit ons project. Samen met de andere Ambassadors hebben we...

...startpakketten uitgepakt Aan het begin van ons project hebben we een Ambassador startpakket gekregen met daarin het vierstappenplan van Pantene, leuke inside informatie en vele staaltjes en kortingsbonnen om weg te geven. Alleen, of samen met familie - onze pakketten hebben we snel uitgepakt en bekeken.

...staaltjes en kortingsbonnen uitgedeeld Om het vierstappenplan van Pantene bekend te maken, hebben we de staaltjes voor normaal tot dik haar en voor fijn haar en de kortingsbonnen uitgedeeld aan vriendinnen en familie. Van schoonzus tot buurvrouw en van oma tot collega, we hebben ze allemaal blij gemaakt met Pantene!

...verwenmiddagen en ladies nights georganiseerd Enric vond het super om te zien hoe we speciale activiteiten hebben georganiseerd om Pantene bekend te maken. Zo hebben sommigen van ons een speciale verwenmiddag georganiseerd. Ook een ladies night werd aangegrepen om onze vriendinnen te laten kennismaken met het vierstappenplan.

...Pantene vergeleken met andere haarverzorgingsproducten Halverwege ons project was het tijd voor een tussenstand. Nadat we vier weken lang het vierstappenplan van Pantene hadden uitgeprobeerd, hebben we onze ervaringen verzameld en hebben we elkaar verteld wat zo bijzonder is aan Pantene vergeleken met andere haarverzorgingsproducten.

...foto's gemaakt Op de vele foto’s die we samen gemaakt hebben en die in de fotogalerij staan, kunnen we onder andere zien hoe de startpakketten werden opengemaakt en hoe we samen met vriendinnen en familie het vierstappenplan hebben uitgeprobeerd en bekendgemaakt.

Samen met het Pantene team willen we jullie hartelijk bedanken... ...voor jullie reacties op de projectblog, de vele mooie foto's, de gespreksverslagen, de ingediende marktonderzoeken en jullie grote inzet en betrokkenheid tijdens ons project.

We vonden het ontzettend leuk om samen met jullie dit eerste Ambassador Club project te doen en we verheugen ons op nog veel meer mooie projecten met jullie!

12.06.2013 - 09:43

We zetten de eindsprint in met Pantene!

eindsprint1-jpg

We zijn nu echt bijna aan het eind gekomen van ons project met Pantene. Aanstaande vrijdag zit het erop! Via deze blogpost laten we weten hoe we samen de eindstreep gaan halen.


Vanaf vrijdag kunnen we het eindonderzoek gaan invullen. Je kan het onderzoek dan vinden in je Ambassador Club dashboard. Het onderzoek zal twee weken lang online staan, dus we hebben tot en met 28 juni de tijd om het in te vullen.

Dit is een erg belangrijk onderzoek waarin al onze ervaringen van de afgelopen acht weken worden verzameld. Voordat het zover is hebben we nu nog de tijd om het volgende te doen:

Marktonderzoeksformulieren invullen
Heb je nog marktonderzoeksformulieren die je door je vrienden of familie kan laten invullen? Vraag ze dan nog snel naar hun mening en klik hier om direct aan de slag te gaan om de formulieren aan ons door te geven. Je volle marktonderzoeksboekje hoef je niet naar ons op te sturen; je mag deze gewoon houden of weggooien – nadat je de antwoorden uit het boekje online hebt ingevuld natuurlijk.

Gespreksverslagen doorgeven
Ook gespreksverslagen kunnen jullie nog insturen. Dus trek nog snel die ene buurvrouw en vriendin aan de mouw om te vragen wat zij van de Pantene vinden en geef het hier aan ons door!

Online review op Getest en Beoordeeld doorgeven
Heb je een review geschreven op de Getest en Beoordeeld pagina? Geef dan de link naar je review door via een gespreksverslag. Klik hier om te lezen hoe je precies een review kunt schrijven voor Getest en Beoordeeld.

@Iedereen: zet jij ook de eindsprint in?

11.06.2013 - 15:08

Schrijf een review voor Getest en Beoordeeld.

online_review-jpg

Nu we het Pantene vierstappenplan uitgebreid getest hebben, is het tijd om onze ervaringen online te delen door het schrijven van een review.


Nu we bijna 8 weken het vierstappenplan hebben getest, hebben we een eigen mening kunnen vormen over Pantene. Nadat we er met onze familie en vriendinnen over gepraat hebben, kunnen we nog meer vrouwen bereiken met onze kennis over Pantene. Wij zijn immers experts geworden! Daarom gaan we in deze laatste projectweek een online review schrijven bij 'Getest en Beoordeeld' op de site Zin in meer.

Het schrijven van een review op Getest en Beoordeeld gaat als volgt:

  • Klik hier om naar de website te gaan. Je komt dan direct bij het Pantene vierstappenplan dat we in ons project testen.
  • Klik op de button 'Geef je review' en log in wanneer je nog niet was ingelogd.
  • Nu kun je beginnen met je review! Geef eerst aan hoeveel sterren de verschillende eigenschappen volgens jou verdienen. Vervolgens kun je aangeven of je het product zou aanraden bij je vriendinnen en of je een gratis staaltje hebt gekregen.
  • Schrijf nu je eigen beoordeling. Laat anderen weten wat je van het Pantene vierstappenplan vindt en onderbouw je mening. Door duidelijk uit te leggen waarom je iets vindt en door het geven van voorbeelden kun je het beste anderen overtuigen!
  • Wanneer je review geplaatst is, geef dan de link naar je review aan ons door via een gespreksverslag. Je kan daarin aangeven dat je online iets over Pantene verteld hebt. Let op: het kan even duren voordat jouw review op Getest en Beoordeeld geplaatst wordt. Dit duurt maximaal 2 dagen.

@Iedereen: heb jij al een review geplaatst en de link via een gespreksverslag aan ons doorgegeven?

06.06.2013 - 10:28

Pantene: het belangrijkste in één zin.

pantene_satz-zum-weitersagen-jpg

Hoe zou jij het Pantene vierstappenplan in één zin samenvatten?


In ons project met Pantene hebben we al 7 weken lang kennis kunnen maken met het Pantene vierstappenplan en hebben we onze ervaringen en ideeën met elkaar gedeeld.

In het projectboekje heb je de slogan kunnen lezen waarmee we het vierstappenplan bij vriendinnen en familie kunnen aanraden. Namelijk: “Met het Pantene vierstappenplan voor normaal tot dik haar, voelt je haar tot 48 uur lang zijdezacht en glad aan." Maar je hebt inmiddels vast je eigen woorden gevonden waarmee je het vierstappenplan onder vriendinnen bekend maakt.

Ambassador 5kids vertelde haar vriendinnen het volgende:

Hé, ik test producten van Pantene. Verbluffend resultaat. Het vraagt wel even tijd maar het is de moeite waard. Voel eens hoe glad mijn haren zijn en geef toe, ze liggen toch in vorm hé!

Help het marketingteam van Pantene en vat hier of in een gespreksverslag kort en krachtig – in één zin – samen wat jij het allerbelangrijkst vindt aan het vierstappenplan.

@Iedereen: welke zin gebruik jij om het vierstappenplan bij je vriendinnen aan te bevelen?

04.06.2013 - 10:19

Pantene haarwetenschap: normaal tot dik haar.

pantene_wetenschap-jpg

In ons project testen we het Pantene vierstappenplan voor normaal tot dik haar. Welke verzorging heeft onze dikke haardos eigenlijk nodig?


De wetenschap over normaal tot dik haar

Iedereen is jaloers op dik en vol haar. Normaal tot dik haar is super en kan tegen een goede dosis styling. Het is ook de meest voorkomende haarstructuur in de wereld. Maar overdadig volume, kroezen en moeilijk controleerbaar haar zijn herkenbaar voor personen met normaal tot dik haar... Dit haartype wordt bepaald door de grote diameter van elk haar. Daardoor heeft dik haar een hoger proteïne gehalte dan fijn haar en heeft het ook een sterkere interne structuur. Maar wat zorgt ervoor dat normaal tot dik haar zo snel gaat kroezen of last heeft van het 'big hair' syndroom?

De complexe structuur van normaal tot dik haar zorgt ervoor dat het meer vocht opneemt uit de omgeving. Bovendien zorgt de verhoogde dosis aan proteïne ervoor dat het tot 40% meer vocht opneemt dan fijn haar. Dus wat krijg je tijdens een vochtige dag met deze extra dosis proteïne? Kroezelhaar! Dus bye bye mooi glad haar.

Gelukkig ziet normaal tot dik haar er met de juiste verzorging prachtig uit. De set Pantene normaal tot dik haar verzorgings- en styling producten zijn perfecte producten hiervoor. De producten uit het normaal tot dik gamma bevat ingrediënten om het kroezen tegen te gaan. Bij dit type haarstructuur is het belangrijk om eerst de haarstructuur glad te maken. Speciale conditioner bestanddelen helpen om de wrijving te verminderen. En op deze manier beschermen ze het haar tegen beschadiging, ruwe haarpunten en voorkomen ze het kroezen.

Hoe verzorg je normaal tot dik haar?

Normaal tot dik haar kan er futloos kan uitzien als het niet de juiste verzorging krijgt. Deze tips helpen je om je haar er vol en gezond uit te laten zien:

  • Zorg dat je haar voldoende gehydrateerd is. Dit voorkomt kroezen. Gebruik daarom een vochtinbrengende shampoo en conditioner. Zorg er voor dat je je haar goed spoelt na het wassen. Zo kan de conditioner goed haar werk doen op alle vlakken.
  • Praat met je kapper als je voor een laagjeskapsel kiest. Te veel laagjes kan volume toevoegen, maar het juiste aantal laagjes zorgt voor het juiste volume in je haar.
  • Alhoewel normaal tot dik haar een natuurlijke sterkte heeft, blijft het belangrijk om het op een zachte manier te borstelen en te stylen.
  • Zachtmakende producten zoals serums en styling gels zijn perfect voor uw haar. Ze helpen je mee in de strijd om je haar onder controle te krijgen!

@Iedereen: heb jij je volle haardos beter in bedwang nu je Pantene gebruikt?