Pantene
Pantene

Pantene

Pantene

Pantene: de highlights van ons Ambassador project.

pantene_highlights-jpg

Samen met 1.000 Ambassadors hebben we de afgelopen 8 weken het vierstappenplan van Pantene getest en bekendgemaakt.


Het waren 8 fantastische weken waarin we onze haren heerlijk verwend hebben en verzorgd met de Pantene shampoo, conditioner, masker en soufflé. Samen hebben we veel beleefd!

Vandaag kijken we terug op de mooiste momenten uit ons project. Samen met de andere Ambassadors hebben we...

...startpakketten uitgepakt Aan het begin van ons project hebben we een Ambassador startpakket gekregen met daarin het vierstappenplan van Pantene, leuke inside informatie en vele staaltjes en kortingsbonnen om weg te geven. Alleen, of samen met familie - onze pakketten hebben we snel uitgepakt en bekeken.

...staaltjes en kortingsbonnen uitgedeeld Om het vierstappenplan van Pantene bekend te maken, hebben we de staaltjes voor normaal tot dik haar en voor fijn haar en de kortingsbonnen uitgedeeld aan vriendinnen en familie. Van schoonzus tot buurvrouw en van oma tot collega, we hebben ze allemaal blij gemaakt met Pantene!

...verwenmiddagen en ladies nights georganiseerd Enric vond het super om te zien hoe we speciale activiteiten hebben georganiseerd om Pantene bekend te maken. Zo hebben sommigen van ons een speciale verwenmiddag georganiseerd. Ook een ladies night werd aangegrepen om onze vriendinnen te laten kennismaken met het vierstappenplan.

...Pantene vergeleken met andere haarverzorgingsproducten Halverwege ons project was het tijd voor een tussenstand. Nadat we vier weken lang het vierstappenplan van Pantene hadden uitgeprobeerd, hebben we onze ervaringen verzameld en hebben we elkaar verteld wat zo bijzonder is aan Pantene vergeleken met andere haarverzorgingsproducten.

...foto's gemaakt Op de vele foto’s die we samen gemaakt hebben en die in de fotogalerij staan, kunnen we onder andere zien hoe de startpakketten werden opengemaakt en hoe we samen met vriendinnen en familie het vierstappenplan hebben uitgeprobeerd en bekendgemaakt.

Samen met het Pantene team willen we jullie hartelijk bedanken... ...voor jullie reacties op de projectblog, de vele mooie foto's, de gespreksverslagen, de ingediende marktonderzoeken en jullie grote inzet en betrokkenheid tijdens ons project.

We vonden het ontzettend leuk om samen met jullie dit eerste Ambassador Club project te doen en we verheugen ons op nog veel meer mooie projecten met jullie!

20 Opmerkingen

prutske • 14.06.2013 - 11:19

Ik hoop dat ik in de toekomst nog mag deelnemen aan een project van jullie. Heel erg bedankt, het was een super ervaring!

Koritsi • 14.06.2013 - 11:29

Bedankt Pantene ! Het was leuk en ik hoop dat ik in de toekomst aan nog meer projecten mag deelnemen.

Suki • 14.06.2013 - 11:56

Een heel leuk project!

Pitoe • 14.06.2013 - 12:00

Ik verheug mij ook op nog vele toekomstige projecten samen met jullie! Bedankt voor deze leuke campagne!

adina • 14.06.2013 - 12:16

Ik vond het heel leuk om hieraan mee te werken

moshik • 14.06.2013 - 13:16

Het was inderdaad een heel leuk project, ben erg blij dat ik de kans kreeg om mee te doen aan deze campagne. Bedankt Pantene, bedankt Zin in meer!

beamer • 14.06.2013 - 14:00

Het was een leuke ervaring bedankt super.

Charlotte • 14.06.2013 - 18:40

Bedankt dit was een super leuke belevenis om dit te testen, ik zou graag nog andere dingen willen uittesten. Zeker de moeite waard!

Nan81 • 14.06.2013 - 20:00

Ik vond het ook heel leuk om mee te doen! Het was een supermooi pakket dat we gekregen hebben om te testen en uit te delen. De mensen reageerden ook allemaal heel enthousiast. En deze week kreeg ik deze opmerking : "Jij moest in de reclame gaan! Succes verzekerd!", wat ik toch ook wel héél erg leuk vond! Ik heb dus echt wel de smaak te pakken en kijk al uit naar volgende projecten! Dankjewel Pantene en Zin in meer!

Less • 15.06.2013 - 14:46

Ik vond het super op het viertappenplan te kunnen testen. Heb allleen maar positieve feedback gekregen!
Heel erg bedankt voor jullie zeer goede ondersteuning tijdens deze weken!

Annabelle • 16.06.2013 - 01:50

Ik vond dit echt een superleuke ervaring en wil zeker heel graag nog andere dingen uittesten. Bedankt dat ik mocht deelnemen. Het testen van zo'n superproducten is echt zalig en mijn haar verzorgen is terug heel leuk geworden. Vond het ook tof dat ik zoveel mensen blij kon maken met de stalen en kortingsbonnen en de vele positieve reacties achteraf. Voor mij waren het masker en de soufflé echt een ongelooflijke ontdekking die ik zeker nog heel veel ga gebruiken. Mijn haar glanst terug, valt heel mooi na het brushen en ruikt heerlijk.

Annabelle • 16.06.2013 - 01:52

ah ja, was ik nog vergeten te zeggen. Mijn vrienden en familie hebben een nieuwe naam voor mij 'het panténe meisje', das echt wel leuk. ;)

Juliaroberts • 16.06.2013 - 20:45

Prachtig initiatief om dit produkt dat je zelf mocht uitproberen aan te prijzen aan iedereen die je tegenkomt. In de media luistert en kijkt niet iedereen, als pantena demonstratrice bereik je veel mensen. Het zijn tenslotte je vrienden, vriendinnen, kennissen .. mensen die je kennen en vertrouwen. Zo bereik je een veel groter publiek. Ik ben opnieuw kandidaat !

Ines • 17.06.2013 - 10:17

@Iedereen: Wat een leuke berichten, jullie waren ook een geweldig team :) Tot het volgende project!

patrimiasi • 17.06.2013 - 19:19

Bedankt dat ik ook deel mocht uitmaken van dit project.
Dit blijft mijn merk PANTENE. Mijn haar heeft nog nooit zo mooi geweest.

Less • 18.06.2013 - 20:37

Het was inderdaad zeer fijn te mogen testen. Ook aan jullie team een grote dank voor dit alles, van organisatie tot feedback, ik vond het super.
Hopelijk tot een volgende keer!

carmetie • 03.07.2013 - 19:23

PANTENE = KWALITEIT !

rabinda • 04.07.2013 - 19:36

ik heb de reacties regelmatig opgevolgd en kan beamen dat pantene zeer goed is. zelf gebruik de shampoo en ben er zeer tevreden van, een goede geur en mooie glans.

M.Is • 08.07.2013 - 11:52

=> getest en positief beoordeeld= bevestiging van mijn eerdere ervaring van Pantene als de verzorging voor mijn haar

grietdm • 20.08.2013 - 09:48

ik vond het heel fijn dat ik, ondanks het feit dat ik niet was geselecteerd, van pantene toch een pakketje kreeg toegestuurd voor fijn haar! bedankt daarvoor. ik ben er heel erg tevreden over. ik heb de shampoo en het masker heel goed kunnen gebruiken op vakantie waar mijn haar werd geteisterd door veel zon en chloor van het zwembad!

Terug naar boven

Plaats een opmerking

Beheer Cookies