Pantene: de highlights van ons Ambassador project.

pantene_highlights-jpg

Samen met 1.000 Ambassadors hebben we de afgelopen 8 weken het vierstappenplan van Pantene getest en bekendgemaakt.


Het waren 8 fantastische weken waarin we onze haren heerlijk verwend hebben en verzorgd met de Pantene shampoo, conditioner, masker en soufflé. Samen hebben we veel beleefd!

Vandaag kijken we terug op de mooiste momenten uit ons project. Samen met de andere Ambassadors hebben we...

...startpakketten uitgepakt Aan het begin van ons project hebben we een Ambassador startpakket gekregen met daarin het vierstappenplan van Pantene, leuke inside informatie en vele staaltjes en kortingsbonnen om weg te geven. Alleen, of samen met familie - onze pakketten hebben we snel uitgepakt en bekeken.

...staaltjes en kortingsbonnen uitgedeeld Om het vierstappenplan van Pantene bekend te maken, hebben we de staaltjes voor normaal tot dik haar en voor fijn haar en de kortingsbonnen uitgedeeld aan vriendinnen en familie. Van schoonzus tot buurvrouw en van oma tot collega, we hebben ze allemaal blij gemaakt met Pantene!

...verwenmiddagen en ladies nights georganiseerd Enric vond het super om te zien hoe we speciale activiteiten hebben georganiseerd om Pantene bekend te maken. Zo hebben sommigen van ons een speciale verwenmiddag georganiseerd. Ook een ladies night werd aangegrepen om onze vriendinnen te laten kennismaken met het vierstappenplan.

...Pantene vergeleken met andere haarverzorgingsproducten Halverwege ons project was het tijd voor een tussenstand. Nadat we vier weken lang het vierstappenplan van Pantene hadden uitgeprobeerd, hebben we onze ervaringen verzameld en hebben we elkaar verteld wat zo bijzonder is aan Pantene vergeleken met andere haarverzorgingsproducten.

...foto's gemaakt Op de vele foto’s die we samen gemaakt hebben en die in de fotogalerij staan, kunnen we onder andere zien hoe de startpakketten werden opengemaakt en hoe we samen met vriendinnen en familie het vierstappenplan hebben uitgeprobeerd en bekendgemaakt.

Samen met het Pantene team willen we jullie hartelijk bedanken... ...voor jullie reacties op de projectblog, de vele mooie foto's, de gespreksverslagen, de ingediende marktonderzoeken en jullie grote inzet en betrokkenheid tijdens ons project.

We vonden het ontzettend leuk om samen met jullie dit eerste Ambassador Club project te doen en we verheugen ons op nog veel meer mooie projecten met jullie!

4 Opmerkingen

beamer • 8 jaar geleden

Het was een leuke ervaring bedankt super.

Less • 8 jaar geleden

Ik vond het super op het viertappenplan te kunnen testen. Heb allleen maar positieve feedback gekregen!
Heel erg bedankt voor jullie zeer goede ondersteuning tijdens deze weken!

Ines • 8 jaar geleden

@Iedereen: Wat een leuke berichten, jullie waren ook een geweldig team :) Tot het volgende project!

Less • 8 jaar geleden

Het was inderdaad zeer fijn te mogen testen. Ook aan jullie team een grote dank voor dit alles, van organisatie tot feedback, ik vond het super.
Hopelijk tot een volgende keer!

Terug naar boven

Beheer Cookies