Pantene: het belangrijkste in één zin.

pantene_satz-zum-weitersagen-jpg

Hoe zou jij het Pantene vierstappenplan in één zin samenvatten?


In ons project met Pantene hebben we al 7 weken lang kennis kunnen maken met het Pantene vierstappenplan en hebben we onze ervaringen en ideeën met elkaar gedeeld.

In het projectboekje heb je de slogan kunnen lezen waarmee we het vierstappenplan bij vriendinnen en familie kunnen aanraden. Namelijk: “Met het Pantene vierstappenplan voor normaal tot dik haar, voelt je haar tot 48 uur lang zijdezacht en glad aan." Maar je hebt inmiddels vast je eigen woorden gevonden waarmee je het vierstappenplan onder vriendinnen bekend maakt.

Ambassador 5kids vertelde haar vriendinnen het volgende:

Hé, ik test producten van Pantene. Verbluffend resultaat. Het vraagt wel even tijd maar het is de moeite waard. Voel eens hoe glad mijn haren zijn en geef toe, ze liggen toch in vorm hé!

Help het marketingteam van Pantene en vat hier of in een gespreksverslag kort en krachtig – in één zin – samen wat jij het allerbelangrijkst vindt aan het vierstappenplan.

@Iedereen: welke zin gebruik jij om het vierstappenplan bij je vriendinnen aan te bevelen?

6 Opmerkingen

Less • 8 jaar geleden

Ik start met het vertrouwde, jullie kennen pantene? En dan info over de vierstappen. Steeds een leuk onderwerp, en ik kreeg. Og geen enkele negatieve opmerking.

Ines • 8 jaar geleden

@Ambassador Less: Wat goed om te horen dat iedereen het ook een leuk onderwerp vindt om over te praten! Hebben ze ook al Pantene geprobeerd?

Less • 8 jaar geleden

Jazeker, de reacties zijn zeer positief, op eentje na die ik in een gespreksbericht meldde. De uitspringer bij allen is wel het masker, door de zachtheid en de geur, maar ook wel omdat dit niet zo een gekend/vertrouwd produkt bleek. Velen zijn nu dus, net zoals ik, fan van deze extra verzorging pantene geworden!

Malivai • 8 jaar geleden

Voor wie echt resultaat wil!

Tweety • 8 jaar geleden

Super mijn haar is pantène dankbaar!

Tweety • 8 jaar geleden

Mijn haar is Pantène dankbaar!

Terug naar boven

Beheer Cookies