Schrijf een review voor Getest en Beoordeeld.

online_review-jpg

Nu we het Pantene vierstappenplan uitgebreid getest hebben, is het tijd om onze ervaringen online te delen door het schrijven van een review.


Nu we bijna 8 weken het vierstappenplan hebben getest, hebben we een eigen mening kunnen vormen over Pantene. Nadat we er met onze familie en vriendinnen over gepraat hebben, kunnen we nog meer vrouwen bereiken met onze kennis over Pantene. Wij zijn immers experts geworden! Daarom gaan we in deze laatste projectweek een online review schrijven bij 'Getest en Beoordeeld' op de site Zin in meer.

Het schrijven van een review op Getest en Beoordeeld gaat als volgt:

  • Klik hier om naar de website te gaan. Je komt dan direct bij het Pantene vierstappenplan dat we in ons project testen.
  • Klik op de button 'Geef je review' en log in wanneer je nog niet was ingelogd.
  • Nu kun je beginnen met je review! Geef eerst aan hoeveel sterren de verschillende eigenschappen volgens jou verdienen. Vervolgens kun je aangeven of je het product zou aanraden bij je vriendinnen en of je een gratis staaltje hebt gekregen.
  • Schrijf nu je eigen beoordeling. Laat anderen weten wat je van het Pantene vierstappenplan vindt en onderbouw je mening. Door duidelijk uit te leggen waarom je iets vindt en door het geven van voorbeelden kun je het beste anderen overtuigen!
  • Wanneer je review geplaatst is, geef dan de link naar je review aan ons door via een gespreksverslag. Je kan daarin aangeven dat je online iets over Pantene verteld hebt. Let op: het kan even duren voordat jouw review op Getest en Beoordeeld geplaatst wordt. Dit duurt maximaal 2 dagen.

@Iedereen: heb jij al een review geplaatst en de link via een gespreksverslag aan ons doorgegeven?

4 Opmerkingen

Ines • 9 jaar geleden

Bedankt voor jullie oplettendheid! Er wordt aan gewerkt om de Getest en Beoordeeld site weer goed te laten functioneren. We houden jullie op de hoogte!

gerdawalraevens • 9 jaar geleden

ik heb veel positieve feedback gekregen van familie en vrienden die hebben mee getest, ik zelf en mijn gezin zijn heel tevreden, onze haren zien er gezond en glanzend uit, het geurt lekker en is makkelijk in model te brengen, het was zeker een positieve ervaring

Ines • 9 jaar geleden

@Ambassador Dintje: dat zal wel meevallen denk ik ;-) Het technische team is er nog mee bezig, we laten het jullie weten wanneer de knop weer werkt!

Ines • 9 jaar geleden

@Iedereen: we hebben inmiddels de oplossing gekregen: wanneer het niet lukt een review te plaatsen op Getest en Beoordeeld, leeg dan de cache van je browser. Wanneer je niet goed weet hoe dat moet, stuur ons dan even een mailtje dan helpen we je verder!

Terug naar boven

Beheer Cookies