Pantene
Pantene

Pantene

Pantene

Schrijf een review voor Getest en Beoordeeld.

online_review-jpg

Nu we het Pantene vierstappenplan uitgebreid getest hebben, is het tijd om onze ervaringen online te delen door het schrijven van een review.


Nu we bijna 8 weken het vierstappenplan hebben getest, hebben we een eigen mening kunnen vormen over Pantene. Nadat we er met onze familie en vriendinnen over gepraat hebben, kunnen we nog meer vrouwen bereiken met onze kennis over Pantene. Wij zijn immers experts geworden! Daarom gaan we in deze laatste projectweek een online review schrijven bij 'Getest en Beoordeeld' op de site Zin in meer.

Het schrijven van een review op Getest en Beoordeeld gaat als volgt:

  • Klik hier om naar de website te gaan. Je komt dan direct bij het Pantene vierstappenplan dat we in ons project testen.
  • Klik op de button 'Geef je review' en log in wanneer je nog niet was ingelogd.
  • Nu kun je beginnen met je review! Geef eerst aan hoeveel sterren de verschillende eigenschappen volgens jou verdienen. Vervolgens kun je aangeven of je het product zou aanraden bij je vriendinnen en of je een gratis staaltje hebt gekregen.
  • Schrijf nu je eigen beoordeling. Laat anderen weten wat je van het Pantene vierstappenplan vindt en onderbouw je mening. Door duidelijk uit te leggen waarom je iets vindt en door het geven van voorbeelden kun je het beste anderen overtuigen!
  • Wanneer je review geplaatst is, geef dan de link naar je review aan ons door via een gespreksverslag. Je kan daarin aangeven dat je online iets over Pantene verteld hebt. Let op: het kan even duren voordat jouw review op Getest en Beoordeeld geplaatst wordt. Dit duurt maximaal 2 dagen.

@Iedereen: heb jij al een review geplaatst en de link via een gespreksverslag aan ons doorgegeven?

22 Opmerkingen

Less • 11.06.2013 - 16:47

Ik vulde zonet de review in, maar ben niet zeker of het lukte. Ik kreeg geen bericht na klikken, maar moet misschien wat afwachten.

Nan81 • 11.06.2013 - 20:14

Hier hetzelfde: ik vulde de review in, maar krijg geen bevestiging dat deze ook effectief verzonden werd. Want als je op "plaats je review" klikt, blijft het scherm gewoon staan. Er staat hierboven nu wel dat het 2 dagen kan duren voor de review geplaatst wordt, maar het zou toch wel handig zijn als we ergens een bevestiging kregen dat het invullen gelukt is. Afwachten dan maar ...

Pitoe • 11.06.2013 - 22:45

Net mijn review geplaatst :-). Ik merk toch heel wat positieve reacties dus ik vermoed dat Pantene zeker geslaagd is in haar missie. Ik gebruik in elk geval enkel nog Pantene :-).

prutske • 12.06.2013 - 11:04

Hmmm ik heb blijkbaar in het begin een reactie geplaatst waardoor ik niet opnieuw kan plaatsen en ik vind de link niet meer terug... Jammer genoeg nee ik heb deze niet doorgemaild :(

Brenda. • 12.06.2013 - 13:54

Het lijkt alsof de knop 'plaats je revieuw' het niet doet. Jammer!

Ines • 12.06.2013 - 14:32

Bedankt voor jullie oplettendheid! Er wordt aan gewerkt om de Getest en Beoordeeld site weer goed te laten functioneren. We houden jullie op de hoogte!

adina • 12.06.2013 - 16:43

volgens mij werkt het nog niet

kasper • 12.06.2013 - 20:03

"pantene" de uitvinding, voor mijn zachte, glanzende haren! eerlijk gezegd, heb me nooit eerder zo zeker gevoeld, haar is zoals de nagels van je handen, een visitekaartje. aan iedereen die het horen wil, een echte aanrader! ik ga vast en zeker verder vertellen ook als de campagne gestopt is over het schitterende 4-stappenplan. ik ben zéér blij dat ik heb mogen meedoen en hoop in de toekomst nog te mogen meedoen en zo mijn steentje bij te dragen!!!

gerdawalraevens • 12.06.2013 - 21:59

ik heb veel positieve feedback gekregen van familie en vrienden die hebben mee getest, ik zelf en mijn gezin zijn heel tevreden, onze haren zien er gezond en glanzend uit, het geurt lekker en is makkelijk in model te brengen, het was zeker een positieve ervaring

Ines • 13.06.2013 - 10:27

@Ambassador Dintje: dat zal wel meevallen denk ik ;-) Het technische team is er nog mee bezig, we laten het jullie weten wanneer de knop weer werkt!

Malivai • 13.06.2013 - 14:20

net geprobeerd, maar de review komt er niet op.

Ines • 13.06.2013 - 15:52

@Iedereen: we hebben inmiddels de oplossing gekregen: wanneer het niet lukt een review te plaatsen op Getest en Beoordeeld, leeg dan de cache van je browser. Wanneer je niet goed weet hoe dat moet, stuur ons dan even een mailtje dan helpen we je verder!

Charlotte • 13.06.2013 - 16:10

Ik ben enorm tevreden en mijn familie ook over pantene, een super product! Zeker voor aan iedereen aan te raden! Ik was zeer blij dat ik het mocht testen, super. Ik wil nog meedoen aan zulke dingen, heel tof.

Dina • 14.06.2013 - 10:02

De producten van pantene zijn hier vol lof ontvangen,iedereen is er heel tevreden over familie,vrienden en natuurlijk ikzelf .Pantene is mijn product ik wil niks anders meer.Het ruikt lekker en mijn haren zijn lekker zacht,glanzend en luchtig net alsof ik van de kapper kom.
Dus een top product,ik raad het iedereen aan.
Merciekes dat ik het mocht testen!!!

fiosima • 14.06.2013 - 22:21

super tevreden hier, heel veel complimentjes gekregen zowel mijn dochters als ikzelf. En het toepassen van het vierstappenplan is ook heel eenvoudig.

lucyspangenberg • 15.06.2013 - 11:00

ik kan alleen maar blijven herhalen dat ik super verrast was door dit product en dat ik het zeker en vast zal blijven gebruiken en aanbevelen bij anderen. Nogmaals bedankt dat ik deze fijne kans heb gehad.

Fleurske • 15.06.2013 - 18:54

Ik ben super tevreden van deze campagne en ook van de begeleidingsbox en de materialen die we gekregen hebben om zelf onze campagne op te bouwen. Van de mensen aan wie ik pantene heb voorgesteld heb ik alleen nog maar lof gehoord en pantene zal in mijn regio veel nieuwe klanten hebben. Mensen gebruiken soms al jaren producten maar op een verkeerde manier en door samen erover te praten en het 4 stappenplan aan te leren zien ze een duidelijk verschil, hoe kan je een mens nog meer overtuigen?

Fleurske • 15.06.2013 - 18:56

Ik was vergeten te vermelden dat ik heel blij ben dat ik heb mogen meedoen met deze fantastische campagne en ik graag met andere campagnes zou meedoen in de toekomst want het is zo goed meegevallen en iedereen verwacht precies een nieuw product nu in mijn omgeving...ik heb hen wel verteld dat ik nu voor pantene geselecteerd was maar de toekomst zal raad geven. Alvast een dikke merci en een fijn weekend ook voor de andere ambassadors!

chrisje • 16.06.2013 - 17:24

Ik vond het fijn om mee te doen en vooral ook dat ik bij de gelukkige was om ambassador te mogen zijn . Het was geweldig !!! Ik stel mij nog kandidaat voor meerdere producten te testen. Innes en pantene bedankt hiervoor . Groetjes

Brenda. • 17.06.2013 - 15:09

Ik heb inmiddels mijn volledige geschiedenis en de cashes gewist. Wanneer ik nu op de knop 'plaats je review' klik, krijg ik de melding dat er een technisch probleem is bij Zin in meer. Zal morgen nog een keer proberen dan. ;-)

Christel11 • 25.06.2013 - 12:41

Ik vond het super om mee te kunnen testen..hier thuis zijn we allemaal heel tevreden over Panténe,we gaan het zeker verder gebruiken ons haar is heel glanzend en glad en zacht.
Degene die hebben mogen meetesten die zijn ook allemaal overtuigd van het 4stappenplan.Ik hoop dat ik nog vele nieuwe dingen kan uitproberen en zo ook vrienden/familie kan laten mee genieten van deze campagnes. hartelijke dank

M.Is • 08.07.2013 - 11:45

De laatste weken ben ik meer bezig geweest met vooral de verschillende shampoos en conditioners van Pantene, en nu weet ik het zeker: de combinatie van shampoo levendige krul met conditioner levendige krul past het best bij mijn haar (golvend lang haar). Daarbij gebruik ik na het wassen wat van Pantene mousse voor krullen. Men haren zijn dan niet te krullend en niet droog.

De meesten aan wie ik de staaltjes gaf gebruiken vooral L'oreal en Elsève en hadden eerder nooit Pantene gebruikt, aantal beweren nu het verder te gaan blijven gebruikten. Vooral Pantene voor glad&zijdezacht haar en Pantene voor gekleurd haar.

Terug naar boven

Plaats een opmerking

Beheer Cookies