We zetten de eindsprint in met Pantene!

eindsprint1-jpg

We zijn nu echt bijna aan het eind gekomen van ons project met Pantene. Aanstaande vrijdag zit het erop! Via deze blogpost laten we weten hoe we samen de eindstreep gaan halen.


Vanaf vrijdag kunnen we het eindonderzoek gaan invullen. Je kan het onderzoek dan vinden in je Ambassador Club dashboard. Het onderzoek zal twee weken lang online staan, dus we hebben tot en met 28 juni de tijd om het in te vullen.

Dit is een erg belangrijk onderzoek waarin al onze ervaringen van de afgelopen acht weken worden verzameld. Voordat het zover is hebben we nu nog de tijd om het volgende te doen:

Marktonderzoeksformulieren invullen
Heb je nog marktonderzoeksformulieren die je door je vrienden of familie kan laten invullen? Vraag ze dan nog snel naar hun mening en klik hier om direct aan de slag te gaan om de formulieren aan ons door te geven. Je volle marktonderzoeksboekje hoef je niet naar ons op te sturen; je mag deze gewoon houden of weggooien – nadat je de antwoorden uit het boekje online hebt ingevuld natuurlijk.

Gespreksverslagen doorgeven
Ook gespreksverslagen kunnen jullie nog insturen. Dus trek nog snel die ene buurvrouw en vriendin aan de mouw om te vragen wat zij van de Pantene vinden en geef het hier aan ons door!

Online review op Getest en Beoordeeld doorgeven
Heb je een review geschreven op de Getest en Beoordeeld pagina? Geef dan de link naar je review door via een gespreksverslag. Klik hier om te lezen hoe je precies een review kunt schrijven voor Getest en Beoordeeld.

@Iedereen: zet jij ook de eindsprint in?

3 Opmerkingen

Ines • 9 jaar geleden

@Ambassador prutske: bedankt voor de pluim! :) wij vonden het super dat je meedeed!

Ines • 9 jaar geleden

@Ambassador Malivai: haha, heel goed, op naar de eindstreep!
@Ambassador Connyke: leuk dat je mee wilt doen aan volgende campagnes! Houdt de website in de gaten... :)

Less • 9 jaar geleden

Het masker is hier mijn favoriet geworden! Ook veel anderen gaven mij deze opmerking, want bleek hier toch tot voor enkele weken onbekend in gebruik.

Terug naar boven

Beheer Cookies