Pantene
Pantene

Pantene

Pantene

We zetten de eindsprint in met Pantene!

eindsprint1-jpg

We zijn nu echt bijna aan het eind gekomen van ons project met Pantene. Aanstaande vrijdag zit het erop! Via deze blogpost laten we weten hoe we samen de eindstreep gaan halen.


Vanaf vrijdag kunnen we het eindonderzoek gaan invullen. Je kan het onderzoek dan vinden in je Ambassador Club dashboard. Het onderzoek zal twee weken lang online staan, dus we hebben tot en met 28 juni de tijd om het in te vullen.

Dit is een erg belangrijk onderzoek waarin al onze ervaringen van de afgelopen acht weken worden verzameld. Voordat het zover is hebben we nu nog de tijd om het volgende te doen:

Marktonderzoeksformulieren invullen
Heb je nog marktonderzoeksformulieren die je door je vrienden of familie kan laten invullen? Vraag ze dan nog snel naar hun mening en klik hier om direct aan de slag te gaan om de formulieren aan ons door te geven. Je volle marktonderzoeksboekje hoef je niet naar ons op te sturen; je mag deze gewoon houden of weggooien – nadat je de antwoorden uit het boekje online hebt ingevuld natuurlijk.

Gespreksverslagen doorgeven
Ook gespreksverslagen kunnen jullie nog insturen. Dus trek nog snel die ene buurvrouw en vriendin aan de mouw om te vragen wat zij van de Pantene vinden en geef het hier aan ons door!

Online review op Getest en Beoordeeld doorgeven
Heb je een review geschreven op de Getest en Beoordeeld pagina? Geef dan de link naar je review door via een gespreksverslag. Klik hier om te lezen hoe je precies een review kunt schrijven voor Getest en Beoordeeld.

@Iedereen: zet jij ook de eindsprint in?

17 Opmerkingen

prutske • 12.06.2013 - 10:57

Ik ben ook super tevreden en een zeer dikke pluim voor de organisatie hiervan. Alles was supergoed uitgelegd, telkens een mooi antwoord op je verslagje. Echt super!

kelleke32 • 12.06.2013 - 12:32

Ik vond het een heel leuk project. Ben heel tevreden over het haarmasker en de soufflé. Het enige dat ik jammer vind is dat men testpersonen het moeilijk vinden om soufflé in winkel terug te vinden. Bij ons in Kruidvat en Delhaize vind ik het ook niet terug. Weten jullie waar dit al te koop is?? Voor de rest heb ik enkel positieve reacties gehad van testpersonen, hebben nu vele pantene liefhebbers erbij. Waren al enkel, waaronder mezelf, die shampoo en balsem van pantene al gebruikten. Soufflé en masker zijn een positieve ontdekking en zal voortaan in men badkamer aanwezig zijn. Zoals je ziet was het project een positieve ervaring!!!! Dank aan iedereen die dit project heeft kunnen waarmaken, dank dat ik er heb aan mogen deelnemen.

Ines • 12.06.2013 - 12:38

@Ambassador prutske: bedankt voor de pluim! :) wij vonden het super dat je meedeed!

huplahoi • 12.06.2013 - 13:41

Ook ik ben een heel tevreden gebruiker. En ik heb er ondertussen voor gezorgd dat enkele vriendinnen en de zussen ook overtuigd zijn! Pantène, jullie hebben er alvast heel wat fans bij! En dankjewel aan Zin in Meer voor de fantastische organisatie en de kans die wij gekregen hebben.

ilme • 12.06.2013 - 16:28

Niets dan positieve reactie's van al de mensen die ik heb laten testen. Vele overtuigd om over te schakelen op Pantene inclusief mezelf.

@ kelleke32
Ik heb de soufflé reeds opnieuw kunnen aankopen in een carrefour hypermarkt hier in de buurt. Misschien daar eens kijken.

adina • 12.06.2013 - 16:33

Dit was een zeer leuke actie en ik ben heel blij dat ik hieraan mee mocht werken. Ook ik heb niets dan positieve reacties ontvangen en zelf ben ik ook zeer tevreden, ik blijf de produkten zeker gebruiken.

froedeltjes • 12.06.2013 - 16:34

Het was een leuk project, en werd door iedereen met veel enthousiasme ontvangen.
Ook nadien hoorde ik vooral positieve reacties.
Er waren er zelfs die vroegen of ik nog staaltjes had...
Zelf ben ik ook een zeer tevreden gebruiker. Ik hou ook enorm van de geur... deze blijft (vind ik toch) langer dan bij andere producten, dat maakt dat je 'langer' een fris gevoel hebt.
Bedankt alvast voor de leuke kans die jullie me hierbij gegeven hebben!!!

Instatie • 12.06.2013 - 17:38

Ik ben een tevreden Pantene klant nadat ik de producten heb mogen testen.Bedankt, ik ga ze in de toekomst blijven gebruiken.Zoveel positieve reacties ontvangen dus ook mijn vriendinnen,buren en collega's zijn nu overtuigd van het goede resultaat na deze campagne.

kasper • 12.06.2013 - 20:13

in een woord 'geweldig' ik heb eindelijk het juiste product gevonden om mijn haar te verzorgen, en dat terwijl ik bijna 50 ben! iedereen, vrienden, vriendinnen, familie, buren etc... . vonden het eenvoudig in gebruik, zacht voor het haar én de handen, een aanrader en een dikke proficiat aan de fabrikant, eindelijk tevreden!!! zelfs mannen waarderen het product, terwijl deze gewoonlijk nogal negatief over verzorgingsproducten zijn zeep is alleen maar om hen mee te wassen of shampoo om het haar mee te wassen of het van merk zus of zo is was voor hen eender. de ondervinding van vandaag, leert dat mannen ook ijdeltuiten zijn en dat ze ook het 4 -stappenplan weten te waarderen!!! in één woord alleen nog pantene!!!

Pitoe • 12.06.2013 - 22:45

Een super leuke ervaring en ik hoop op nog vele leuke campagnes! Ik doe vaak mee aan testprojecten en ik moet zeggen dat ik bij deze het meeste plezier gehad heb. Motiverend om een steeds een persoonlijk antwoord te krijgen op je verslagjes.
Het product op zich was ook een voltreffer. Ik was zelf 100% overtuigd en dan is het natuurlijk een plezier om de mensen in jouw omgeving te overtuigen. Jammer dat het bijna voorbij is :-(. Natuurlijk blijven we ook na deze campagne Pantene verder promoten.

Malivai • 13.06.2013 - 14:09

OK we gaan nog een eindsprintje doen dan.

marieke89 • 13.06.2013 - 16:43

Het was een heel leuk project! Ik en mijn vriendinnen/familie/collega's zijn blij om de pantene producten te leren kennen!

Ines • 14.06.2013 - 09:44

@Ambassador Malivai: haha, heel goed, op naar de eindstreep!
@Ambassador Connyke: leuk dat je mee wilt doen aan volgende campagnes! Houdt de website in de gaten... :)

Less • 15.06.2013 - 14:50

Het masker is hier mijn favoriet geworden! Ook veel anderen gaven mij deze opmerking, want bleek hier toch tot voor enkele weken onbekend in gebruik.

mieke_zwemmertje • 16.06.2013 - 23:19

Ik ben net terug van een vakantie, hele dagen aan/in het zwembad of zee. Een ramp voor je haar maar met deze producten heb ik nog steeds glanzend en gezond haar!
Bedankt pantene!

carine • 21.06.2013 - 12:13

In het begin was ik niet zo gewonnen voor de geur, maar door regelmatig de producten te gebruiken, leer je de geur te waarderen. Ik ben zeeer tevreden dat ik de kans gekregen heb deze te mogen testen.
Van harte bedankt, PANTENE

Nan81 • 22.06.2013 - 21:49

Ik heb gisteren nog een envelop met staaltjes kunnen bezorgen aan een vriendin, dus zolang het project lopende is, blijf ik bezig. De staaltjes voor dik tot normaal zijn sneller op dan die voor fijn haar, want de meesten hebben dik tot normaal haar.

Terug naar boven

Plaats een opmerking

Beheer Cookies