Blog  Pantene Expert Collection
14.03.2014 - 09:23

Bedankt voor dit fantastische project!

nl-pantene_vielen-dank-jpg

Enric en het hele Pantene team bedanken de Ambassadors van ons Expert Collection project!


Enric en het marketing team van Pantene willen jullie hartelijk bedanken voor jullie betrokkenheid, enthousiasme en inzet voor het Expert Collection project!

Het was voor hen een enorm plezier om jullie berichten en gespreksverslagen te lezen over jullie ervaringen en die van jullie vrienden, om jullie foto's te bekijken en om jullie mening te horen over de nieuwe haarverzorgingslijn.

Nogmaals hartelijk dank!

PS: De gespreksverslagen, marktonderzoeksformulieren en het eindonderzoek zijn nog tot 28 maart open!

@Iedereen: wat was voor jullie het hoogtepunt van ons project?

12.03.2014 - 09:50

We zetten de eindsprint in met Expert Collection!

Eindsprint-jpg

We zijn nu echt bijna aan het eind gekomen van ons project met Expert Collection. Aanstaande vrijdag zit het erop! We laten hier weten hoe we samen de eindstreep gaan halen.


Vanaf vrijdag kunnen we het eindonderzoek gaan invullen. Je kan het onderzoek dan vinden in je Ambassador Club dashboard. Het onderzoek zal twee weken lang online staan, dus we hebben tot en met 28 maart de tijd om het in te vullen. Dit is een erg belangrijk onderzoek waarin al onze ervaringen van de afgelopen acht weken worden verzameld. Voordat het zover is, hebben we nu nog de tijd om het volgende te doen:

Marktonderzoeksformulieren invullen
Heb je nog marktonderzoeksformulieren die je door je vrienden of familie kan laten invullen? Vraag ze dan nog snel naar hun mening en klik hier om direct aan de slag te gaan om de formulieren aan ons door te geven. Je volle marktonderzoeksboekje hoef je niet naar ons op te sturen; je mag deze gewoon houden of weggooien – nadat je de antwoorden uit het boekje online hebt ingevuld natuurlijk.

Gespreksverslagen doorgeven
Ook gespreksverslagen kunnen jullie nog insturen. Dus trek nog snel die ene buurvrouw en vriendin aan de mouw om te vragen wat zij van Expert Collection vinden. Aan wie heb jij de nieuwe kortingsbonnen uitgedeeld? Wat waren de reacties van jouw vriendinnen? Geef het hier allemaal aan ons door!

Online review op 'Getest & Beoordeeld' doorgeven
Heb je een review geschreven op de Getest & Beoordeeld pagina? Geef dan de link naar je review door via een gespreksverslag. Klik hier om te lezen hoe je precies een review kunt schrijven voor Getest & Beoordeeld.

@Iedereen: zet jij ook de eindsprint in?

11.03.2014 - 11:03

Schrijf een review voor 'Getest & Beoordeeld'

Getest-en-Beoordeeld-jpg

Het is tijd om onze ervaringen met Expert Collection te delen in een review.


Nu we Expert Collection bijna 8 weken hebben getest, hebben we een eigen mening kunnen vormen over de producten. We hebben al gesprekken gehad met vriendinnen, maar we kunnen onze ervaringen nog met meer vrouwen delen! Daarom gaan we in deze laatste week van ons project een online review schrijven bij ‘Getest & Beoordeeld’.

Het schrijven van een review bij Getest & Beoordeeld gaat als volgt:

  • Klik hier om naar de website te gaan.
  • Klik op de button ‘Geef je review’ en log in als je nog niet ingelogd was.
  • Nu kun je beginnen! Geef eerst aan hoeveel sterren de verschillende eigenschappen volgens jou verdienen. Vervolgens kun je aangeven of je het product zou aanraden bij je vriendinnen en of je een staaltje hebt gekregen.
  • Schrijf nu je eigen review. Laat weten wat je van Expert Collection vindt!
  • Om jouw reviews makkelijk terug te vinden en om ze aan Pantene door te kunnen geven, vragen we je de links te delen via een gespreksverslag zodra jouw reviews gepubliceerd zijn. Het kan even duren voordat jouw review op 'Getest & Beoordeeld' geplaatst wordt. Dit duurt maximaal 2 dagen.

@Iedereen: heb jij al een review geschreven op 'Getest & Beoordeeld' en de link via een gespreksverslag aan ons doorgegeven?

07.03.2014 - 11:45

Een verrassing van Pantene!

Kruidvatbonnen-jpg

We hebben goed nieuws dat we graag willen delen.


Vanaf nu is Expert Collection ook verkrijgbaar bij Kruidvat. Om dit te vieren, krijgen alle Ambassadors een verrassing van Pantene: extra Expert Collection kortingsbonnen voor een gratis product of een product met korting, geldig bij Kruidvat.

Met deze extra kortingsbonnen kunnen we nog meer vriendinnen blij maken en de haarverzorgingsproducten van Expert Collection laten ontdekken!

@Iedereen: aan wie ga jij de extra kortingsbonnen uitdelen?

04.03.2014 - 18:51

De verschillende tekenen van haarveroudering

Haarveroudering-jpg

Hoe weet je dat je haar ouder wordt?


We willen graag dat ons haar er stralend en jong blijft uitzien. Maar waarom wordt ons haar eigenlijk ouder en hoe kan je dit zien?

Grijze haren zijn bijvoorbeeld een teken van ouder wordend haar. Je haar wordt grijs naarmate je ouder wordt, omdat je lichaam minder pigment produceert dat je haar zijn natuurlijk kleur geeft. Ook kun je merken dat je haar ouder wordt doordat het volume en flexibiliteit verliest. Dit komt omdat je hoofdhuid met de jaren minder collageen aanmaakt en er minder bloed naar de haarwortels gaat.

In dit artikel lees je nog veel meer over de verschillende tekenen van haarveroudering.

@Iedereen: welke tekenen van haarveroudering komen jou bekend voor? En waarbij helpt Expert Collection jou het meest?