Swiffer

In dit project hebben we enkele missies die zullen bijdragen tot het bekendmaken van Swiffer. Bovendien vind je enkele hulpmiddelen die het je mogelijk maken jouw mening en die van je omgeving door te geven aan het team van Swiffer. Daarom een handig lijstje om het overzicht te bewaren:


Deel jouw mening met Mélanie & Anne-Pauline van Swiffer

Dit kan heel simpel. Aan het begin en aan het einde van dit project zal er gevraagd worden het start-, het tussen- en het eindonderzoek in te vullen. Je zal op tijd en stond een e-mail ontvangen wanneer deze online staan. Enkele klikken en jouw mening is doorgegeven!


Gespreksverslagen over Swiffer

Wanneer Swiffer ons overtuigd heeft, is het tijd om te beginnen vertellen over Swiffer in onze omgeving en het bekend te maken bij onze vrienden en familie! Zo kunnen we het hebben over de Dust Lock technologie, over de vezels in de Duster, over hoe de Swiffer Duster de haren van jouw huisdier opneemt,... Deze gesprekken kan je met ons delen via de gesprekverslagen. Ook je posts op sociale media met de hashtag #swiffy kan je delen in de gespreksverslagen.


Word een echte marktonderzoeker voor Swiffer!

Dankzij de ifwomkaartjes worden we een echte marktonderzoeker. Deel de ifwomkaarten uit aan vrienden, familie of bekenden. Met de unieke code op de kaartjes kunnen jouw vrienden en familie anoniem hun mening doorgeven op www.ifwom.be Vervolgens kunnen zij op hun beurt de ifwomkaart of code doorgeven aan hun vrienden en familie. Alle deelnemers maken kans op een waardebon t.w.v. maximaal € 100 geldig op Bol.com!


Ontdek het startpakket en neem foto´s

Eerst en vooral nemen we de tijd om ons startpakket te ontdekken: neem een kijkje in het projectboek en de andere elementen in het startpakket. Daarna kan het testen beginnen en gaan we van start met de eerste Swiffer poetsbeurt. Onze foto´s kunnen we delen in de fotogalerij. Gedurende het hele project heb je de mogelijkheid al je foto´s te delen!


Beheer Cookies