Heel erg bedankt!

Heel erg bedankt!

Na 8 weken zit ons Swiffer avontuur er jammer genoeg op. 8 weken lang hebben wij als Swiffer Ambassadors heel wat leuke momenten beleefd en dit in een afgestofte en propere omgeving. Het team van Swiffer wil ons hiervoor graag van harte bedanken…


Jullie hebben ontzettend veel gedeeld sinds de start van dit project:

  • 667 foto’s
  • 2,217 reacties op de blog
  • 2,396 gesprekken over Swiffer

Jullie betrokkenheid bij dit project was echt voorbeeldig: we zijn zeer trots op de hoeveelheid gesprekken die jullie over Swiffer hebben gevoerd! We konden echt op jullie rekenen bij het bekendmaken en het uittesten van de Swiffer Duster bij familie, vrienden, collega’s en zelfs onbekenden.

Met een grote glimlach kijken we terug naar wat jullie allemaal bereikt hebben met jullie gesprekken, evenals naar de vele posts op het internet. Jullie deelname aan de 3 onderzoeken tijdens dit project is ook van onschatbare waarde, dankzij jullie input hebben we heel wat opgestoken.

Kortom, ieder van jullie heeft een unieke rol gespeeld in het succes van dit Ambassador Club-project. Allemaal heel erg bedankt!

Mélanie & Antoine

@Iedereen: wat is jouw mooiste herinnering aan dit project?

16 Opmerkingen

Anne1ies • 5 jaar geleden

Mijn mooiste herinnering aan dit project is dat mijn zoontje van 3 en dochtertje van 2 ineens mee wilden stofvegen! Ze vonden de Swiffer heeeeeel mooi... Vanaf nu stofvrij dankzij Swiffer en mijn dreamteam!

kim254 • 5 jaar geleden

Zo spijtig dat het project erop zit. Maurice en ik zullen het missen om onze avonturen te kunnen delen. Gelukkig hebben we elkaar gevonden, dankzij jullie.
Hele lieve kerstgroeten en misschien tot een volgend project
Kim en Maurice
XXX

samya • 5 jaar geleden

ammmmai dat is zo snel gegaan Zo spijtig dat het project erop zit !!!! voelde mij deel van de team swiffer, verslagen schrijven, fotos doorsturen, demostratie geven
aan famille collegas vrienden vreemde mensen.
vond echt heeeeeeeee tof zeer blij dat ik mee mag maken heb nog tijd tot 23/12/2016 om fotos en verslagen door te sturen lol ga ik zeker nog doen,

mijn zoon ,en man deden mee in de huishouden dat vind ik meeste tofste moment
en zeker als huis/werkendmoeder heb je niet veel tijd en dankzij swiffer maakt het huishoudelijke taken gemakkijke snel doeltreffend en plezant!

2017 staat swiffer in mijn boodschappen lijstje

Tot een volgend project


groeten

Johanneman • 5 jaar geleden

Mijn mooiste herinnering was het moment dat ik de Swiffer Duster aan mijn moeder voorstelde,haar ogen vielen open als ze ontdekte waar de Swiffer Duster allemaal toe in staat is.Je moet begrijpen mijn moeder is bijna 80 en meestal zijn de oudere methodes de beste "denken ze" daarom dat dit de mooiste herinnering is en ze gebruikt de Swiffer Duster nog steeds.Als de poetsvrouw eens om de 14 dagen komt promoot ze op haar manier de Swiffer Duster enig toch.

Topgear • 5 jaar geleden

Mijn leukste herinnering is dat mijn acupuncturist vroeg 'waar moet ik beginnen ' nadat hij mij vol naaldjes had zitten 😀

kirsty • 5 jaar geleden

In november heb ik een hernia opgelopen en kan ik niet met emmers water en stofzuiger sleuren. Gelukkig kan ik met alle gemak door mijn huis swifferen en blijft alles zo stofvrij en netjes. Ik kan niet meer zonder!

dirgni • 5 jaar geleden

Het allermooiste: de Swiffer duster ligt hier goed zichtbaar in huis en mijn kleindochter hoort mij promotie maken als er bezoek komt. Nu neemt zij spontaan zelf het woord en toont ze hoe gemakkelijk poetsen is.

francky • 5 jaar geleden

het is een product die gemakkelijk werkt daardoor kom ik meer tijd over ook

royka • 5 jaar geleden

ik, collega's, vrienden en familie zijn heel erg blij dat ze samen met mij dit hebben mogen beleven en uittesten, we hebben er allemaal een nieuwe vriend bij, eentje die veel stof kan opnemen! dank u wel swiffer!!

gamertje • 5 jaar geleden

Dat de swiffer duster ook door manlief en zoon gebruikt worden om hun auto en computers stofvrij te houden. De swiffer heeft zich heel snel onmisbaar gemaakt bij ons!

beauval • 5 jaar geleden

Bedankt dat ik mocht meewerken aan jullie project. Ik ben blij dat ik enkele sceptische collega's heb kunnen overtuigen over de goede werking van het product en dat ze het nu ook effectief gebruiken.

christinev • 5 jaar geleden

Alvast bedankt dat wij aan dit project mochten deelnemen.Ik heb veel mensen gelukkig gemaakt die swiffer nog niet kenden. Het zal er nogal stuiven !!!!
Of juist niet meer.

serap • 5 jaar geleden

Nooit meer rondvliegend stof bij het afstoffen dankzij Swiffer

idegueldre • 5 jaar geleden

Ik heb op deze manier de Swiffer Duster leren kennen. ik ben zo overtuigd van de kwaliteit dat ik het product zal blijven gebruiken

sylpie • 5 jaar geleden

sorry door ziekte eindonderzoek niet gehaald....
maar ben heel tevreden van de swiffer....zeker met een houtkachel....ideaal...
let's clean more and more :)

Salwa • 2 jaar geleden

Handig hebbedingetje in huis... Ik heb 4 katten en 2 honden zo gemakkelijk als ik haartjes zie... Supzr

Terug naar boven

Plaats een opmerking

Beheer Cookies